نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]

ا

  • اردستانی، فاطمه بهبود ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • اسفندیاری، سمیه اندازه‌گیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 99-109]
  • اعلمی، مهران تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
  • اعلمی، مهران تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
  • اعلمی، مهران ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
  • اعلمی، مهران بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
  • اعلمی، مهران بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
  • افکاری سیاح، امیرحسین درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 35-46]
  • ایکانی، محمدحسن بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-25]
  • ایکانی، محمد حسن فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
  • ایکانی، محمد حسن تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
  • اکبری، احسان تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
  • اکبری، احسان بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
  • الوندی، سجاد کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 27-34]
  • امانی، فاطمه کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-10]

ب

  • باقری، هادی بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه‌شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • باقری، هادی ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
  • بصیری، علیرضا تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
  • بک محمدپور، مصطفی بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]

پ

  • پروینی، مهدی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]

ت

  • تیزچنگ، سمیرا تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]

ج

  • جعفری، حسن مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 77-88]
  • جلالی، سید حسین بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]
  • جوانمرد داخلی، مجید فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]

ح

  • حدادی، طیبه تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 57-63]
  • حسینی، سید سعید بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
  • حسینی، سید عماد بهبود ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • حصاری، جواد بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
  • حصاری، جواد تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]

خ

  • خداییان، فرامرز بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
  • خندان، ناهید بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-25]

د

  • دوگانی، آزاده کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 89-99]

ر

  • راسخ، منصور درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 35-46]
  • رحیمی، سمیه ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 73-83]
  • رضایی، کرامت اله بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
  • رضایی مکرم، رضا تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
  • رنجبر، نگار فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
  • رنجبر ندامانی، آزاده بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]

س

  • سیاری، محمد کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 27-34]
  • سیحون، مرضیه بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
  • سدرپوشان، علیرضا تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
  • سلمان پور، آرزو بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]

ش

  • شاهی، فاطمه بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 11-22]
  • شیخ لویی، حسین بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 11-22]
  • شیخلوئی، حسین اندازه‌گیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 99-109]
  • شکرالله زاده، سهیلا تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
  • شلماشی، انور کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-10]
  • شهبازی، مجید مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]

ص

  • صادقی، علیرضا تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
  • صادقی، علیرضا بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 43-52]
  • صادقی، علیرضا بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
  • صادقی، محمد حسن بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
  • صادقی ماهونک، علیرضا غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
  • صالحی، فخرالدین غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
  • صالحی، فخرالدین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 39-47]
  • صالحی، فخرالدین کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 27-34]
  • صامتی، صدریه اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-87]
  • صفارزاده متین، شهره مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • صفری، محمد بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
  • صوتی خیابانی، محمود تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
  • صوتی خیابانی، محمود بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]

ض

  • ضیایی، محسن تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
  • ضیایی فر، امان محمد بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
  • ضیائی فر، امان محمد غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
  • ضیائی‌فر، امان محمد ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]

ط

  • طاهریان، امیر تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
  • طباطبائی یزدی، فریده تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
  • طهماسبی، محمد درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 35-46]

ع

  • عابدی، محمد استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 65-76]
  • عابدفر، عباس بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 43-52]
  • عیدی زاده، شهرام کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 89-99]
  • علی‌پور، نادر بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 39-47]
  • علیرضالو، کاظم بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
  • علیمی، مزدک تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چربی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 23-32]

ف

  • فدایی نوغانی، وجیهه اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-87]

ق

  • قربانی، آزاده بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
  • قربانی، محمد تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
  • قربانی، محمد بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
  • قربانی، محمد بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
  • قنبرزاده، بابک تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
  • قنبرزاده، بابک بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه‌شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • کاشانی نژاد، مهدی تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 39-47]
  • کاشانی نژاد، مهدی ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
  • کیانی، حسن بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
  • کرمی پور اصفهانی، مائده استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 65-76]
  • کلانتری، داود مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 77-88]

گ

  • گرایلی، زینب بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه‌شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • گلچوبی، لاله تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چربی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 23-32]
  • گل محمد، فرشته فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
  • گل محمد، فرشته تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
  • گلی موحد، غلامعلی تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]

م

  • محمدی، حسین کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 89-99]
  • محمد رزداری، آیت بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
  • محمدی یگانه، زهره بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
  • مرتضوی، سید علی تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
  • مردانی طرقی، پریسا تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
  • میرزایی، حبیب ا... تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
  • میرغفوری، سمیرا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 73-83]
  • مستقیم، تکتم تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 85-92]
  • مقصودلو، یحیی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
  • مقصودلو، یحیی بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
  • میلانی، الناز تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
  • موحد، سارا تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 85-92]
  • موسوی، سید محمد بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]

ن

  • نجفی، محمد علی تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 57-63]
  • نداف زاده، مریم تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
  • نصرالله زاده، احمد بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
  • نظری، سید معین تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
  • نمازی شندی، مهسا تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 85-92]

ه

  • همیشه کار، حامد تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]

ی

  • یوسفی، حسین تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چربی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 23-32]
  • یوسفی، علیرضا بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 11-22]
  • یوسفیان، سیده هدی بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]